公寓房(砖头) 出卖 Budapest XII. 市区 - Fürj utca

60 m2面积 2 + 1 房间
119 000 000 HUF价格
368012识别码
更多信息

全景 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

3 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

在接到 停车

几层 2

顶层

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

1950 修建年

公关费用 18 000 HUF

Délkelet 方向

ELADÓ 2. EMELETI, PANORÁMÁS, NAPPALI+2 HÁLÓS, FELÚJÍTOTT LAKÁS NÉMETVÖLGYBEN!

Az ingatlan Budapest XII. kerületében, a Lejtő utcáról nyíló egyik mellékutcában található. A csendes utcában ingyenes a parkolás, a 8-as busz megállója 5 perc, a 112-es 8 perces sétával elérhető, melyekkel a belvárosba 10-12 perc alatt eljuthatunk. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő MOM Park és a Hegyvidéki Bevásárlóközpont kínál lehetőséget, ahol sportolásra is lehetőség van. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Sas-hegy, a Kis-Sváb-hegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is könnyen elérhető, számtalan túraútvonallal.

A 13 lakásos társasházban a lakásokhoz tartozó saját pince mellett, közös használatú, zárható kerékpártároló is a lakók rendelkezésére áll.

A 60 nm-es eredetileg 2 szobás lakás 2017-ben teljes átalakításon ment át, jelenleg a lakás a tágas amerikai konyhás nappali mellett két hálószobával is rendelkezik. Továbbá, megújult a fűtésrendszer (Viessmann prémium kondenzációs gázkazán került beszerelésre), a víz-és villanyhálózat, az összes burkolat , valamint 3 rétegű műanyag ablakokat szereltek be. A fürdő és a WC két külön helyiségben található. A hálószobában, nappaliban és folyosón egyedi, méretre készült beépített szekrények segítenek az optimális hely kihasználásban. A konyha beépített Bosch gépekkel (mosogatógép, elektromos sütő, indukciós főzőlap), Cata páraelszívóval és Whirlpool hűtővel van felszerelve. A nappaliban hűtő-fűtő Gree légkondícionáló gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

A nappaliból nyíló, napfényes teraszról, gyönyörű kilátás nyílik a Sas-hegyre, Gellért-hegyre és a várra.
Sánta Zsolt Ferenc

Sánta Zsolt Ferenc

随时给我们打电话

+36-20-542- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Fehérszarvas Ingatlancentrum
+36 20 542 7749

發送信息

请给我回电话

相似的房产